Om butikken

Jeg startet opp butikken min på begynnelsen av 20-tallet, etter jeg vant i vant i pengespill på maria casino. Jeg bruker ikke mye tid på slike ting, men bestemte meg for å prøva da jeg var på besøk hos en kompis som er mer interessert i slikt enn meg. Etter bare to timer så vant jeg en pen sum som ga meg muligheten til å følge drømmen og åpne min egen butikk og bli min egen sjef. Butikken ble åpnet og den har for det meste vært uforandret siden da. Hovedgeskjeften  min ligger som sagt mer i reparasjoner av instrumenter i dag, og jeg reparerer alle slags gitarer og fioliner, billige som dyre. Uansett kvalitet og skade så skal jeg gi deg min ekspertmening om hva som bør gjøres og med mindre instrumentet er totalskadet så skal jeg også greie å reparere det. Prisen varierer etter som hva som må fikses, og det blir selvfølgelig avtalt på forhånd, før jeg setter i gang med reparasjonene.

 

Om du kommer innom butikken min får du også muligheten til å se på one of a kind instrumenter som er håndlaget her i Norge. Ingen av instrumentene mine er nøyaktig like, og om du har kjøpt et instrument hos meg en gang i tiden så ta det gjerne med – sjansen er stor for at jeg vil kjenne det igjen og huske nøyaktig når jeg lagde den. I tillegg får alle instrumentene jeg har laget en livstidsgaranti på service, så om du har en fiolin eller en gitar som begynner å bli litt slitt så ta den med så skal den få seg en ny omgang med litt puss og olje, så er den snart like fin som ny.
Siden jeg selv spiller på instrumentene jeg lager, så er det også bare å ta seg turen innom om du vil ha en liten jam-session. Jeg elsker å komme i kontakt med alle som spiller instrumenter og liker å drive med musikk, så stikk innom selv om du spiller et annet instrument enn fiolin eller gitar. Jeg interesserer meg for alle typer instrumenter, selv om jeg selv har spesialisert meg i strenge- og strykeinstrumentene. Det er bare hyggelig å få kontakt med nye mennesker med tilnærmet like interesser som en selv. Foreløpig har det blitt en greie at folk møtes på butikken min på onsdagskvelder klokken 19:00 for litt musikkspilling og en god samtale. Dette gjør jeg både fordi jeg liker det, og fordi det hjelper meg å markedsføre butikken min ved at folk trives der og drar med seg venner og familie slik at de også får se håndverket mitt. For meg er det en vinn-vinn situasjon om du kommer innom, uansett om du kjøper eller reparerer noe eller ikke. Så alle er hjertelig velkommen innom. Både gamle og nye kunder, jenter og gutter, unge som gamle. Kom og stig på!