lokal leverandør

Velg en lokal leverandør fremfor masseproduksjon

Jeg synes det er viktig å støtte opp under lokale leverandører, og det håper jeg andre også synes, og derfor håper jeg at folk vil handle mine instrumenter fremfor de masseproduserte. Mine instrumenter er en del dyrere enn de du får kjøpt fra Asia, men jeg kan garantere for kvaliteten da jeg lager hver eneste del for hånd. Ingenting går igjennom fabrikkmaskiner, og alt blir nøye kvalitetstestet i mens jeg holder på. Treverket jeg bruker er også nøye kvalitetstestet, og jeg har selv vært med på å håndplukke tresortene. Dette for å sikre en lang levetid for instrumentene, og hindre sprekkdannelse eller at instrumentet skal flise seg. Samtidig er det gøy å ha et instrument som er ulikt alle andres, det er iallfall min personlige mening.

 

Om noen av mine instrumenter skulle bli utsatt for en ulykke eller lignende så garanterer jeg for en rask fiks fra meg personlig. Det er bare å stikke innom butikken min når som helst i løpet av åpningstidene, så skal jeg se på dem med en gang. Er det en større skade som ikke kan fikses der og da, så skal vi raskt få til en time på verkstedet. Mine instrumenter kommer med en livstidsgaranti og det er gratis service på de så lenge jeg lever på denne jorda.

 

I dag så er det mest instrumentreparasjoner jeg driver med, men jeg selger fortsatt selvlagde instrumenter i butikken min, og lager litt nytt fra tid til annen, både på bestilling og for å få noen nye tillegg til butikken.